طرح فوق بر اساس نرخ ارز سال 1401 می باشد.
تعداد صفحات 48
چرا مرغ تخمگذار پرورش دهیم
امروزه پرورش مرغ تخمگذار از پر درآمدترین کسب و کارها محسوب میشود به طوری که سود پرورش مرغ تخمگذار بیشتر از پرورش مرغ گوشتی میباشد. در پرورش مرغ تخمگذار، پرورش دهنده بصورت روزانه به سوددهی خواهد رسید ولی در پرورش مرغ گوشتی، باید 60 روز وقت و هزینه صرف شود تا پرورش دهنده به سود کامل برسد. تخم مرغ علاوه بر قیمت مناسب سرشار از پروتئین های مختلف بوده، همچنین تعدد غذاهایی که میتوان با تخم مرغ درست کرد، یکی از عواملی است که روزانه خریداران زیادی را به سمت خرید تخم مرغ جذب میکند. سالهای زیادی است که از صنعت تولید تخم مرغ میگذرد، در این مدت محققان آمریکایی سعی بر این داشته اند که راهکار بهتر و نوینی ابداع نمایند تا بتوانند با افزایش راندمان تولید تخم مرغ و همچنین کاهش هزینه ها به بالاترین سوددهی دست یابند.
بعضی اوقات بهتر است که مرغدار نسبت به تولید تخم مرغ نطفه دار جهت جوجه کشی مرغ اقدام نماید. این کاز زمانی است که مشتری تخم مرغ نطفه دار زیاد است. دلیل دیگر وقتی است که مرغدار خودش جوجه ی یک روزه تولید می کند. در این حالت تولیدات خود را در سن یکروزه یا ۷ تا ۱۵ روزه به فروش می رساند.
در پرورش مرغ مادر شرایط محیطی از اهمیت خاصی برخوردار است در این راستا مرغ ها می بایستی در سالن های تمیز، خشک، ضد عفونی شده با تهویه و نور کافی و بدون کوران هوا نگه داری شده و دمای سالن تغیرات زیادی نداشته باشد. وقتی سالن ها سرد و مرطوب باشند مرغ ها کمتر غذا خورده و تولید کاهش می یابد.
در پرورش مرغ مادرف نسبت خروس به مرغ می بایستی حداقل ۱ به ۱۰ باشد. با اینکه تعداد خروس ها ۱۰ درصد کل مرغ ها می باشد ولی جوجه ها به میزان ۵۰ درصد مرغ و ۵۰ درصد خروس متولد می شود. شرایط محیطی اثر مهمی بر روی نتیجه ی تولید خواهد داشت.
تعداد جوجه هایی که متولد می شوند همیشه کمتر از تعداد تخم مرغ هایی است که در دستگاه جوجه کشی قرار می گیرد.این مورد بستگی به بارور بودن تخم مرغ ها دارد.
ویژگی های ظاهری مرغ های تخمگذار
به طور معمول مرغ های تخمگذار دارای گردن باریک و بلند، پاهای ظریف، بدن کشیده، تاج و ریش قرمز می باشند. مرغ های تخم گذار جثه کوچکتری نسبت به مرغ های گوشتی دارند و مرغ های تخمگذار زودتر به بلوغ جنسی میرسند، بعضی از نژادها در سال حدود 300 تخم میگذارند. مرغ های تخمگذار به دلیل داشتن جثه کوچک غذای کمتری مصرف میکنند و این خود برای پرورش دهنده از نظر اقتصادی به صرفه میباشد همچنین دوره پرریزی کوتاهی دارند و دیر کرچ میشوند.
طبقه بندی انواع مرغ های تخمگذار
1-مرغ تخمگذار صنعتی (مرغ سفید)
2-مرغ تخمگذار رنگی
3-مرغ تخم گذار دو رگه
4-مرغ تخمگذار بومی
مرغ های تخمگذار روی بستر نگهداری شوند یا در قفس؟
در مرغداری های صنعتی جوجه ها تا قبل از رسیدن به مرحله تحریک نوری بر روی بستر پرورش داده میشوند و سپس به قفس های مکانیزه منتقل میشوند. اما پرورش مرغ بومی تخمگذار بیشتر بر روی بستر شکل میگیرد.
هزینه احداث مزرعه مرغ تخم گذار
جهت برآورد هزینه ها باید یک طرح توجیهی داشته باشید در طرح توجیهی همه موارد از قبیل مکان مورد نیاز، تعداد پرسنل ، تجهیزات ، سرمایه مورد نیاز و … بررسی کامل میشود
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.